PERIODONTITT

Hva er periodontitt ?

Tannkjøttbetennelse og periodontitt er de mest vanlige tannkjøttsykdommer. Alle tannkjøttsykdommer begynner som tannkjøttbetennelse og hvis det sprer seg til kjevebenet, blir det mer alvorlig og dette er kjent som periodontitt. Etter tid, medfører dette at det vevet som fester tannen, blir ødelagt og dette kan lede opp til følgende symptomer: løse tenner (som etter vært kan falle ut), følsomme tenner /ising og ofte økt tendens til å blø ved tannbørsting. Du vil også oppleve at tannkjøttet er betent, ømt, hovent og rødt.

Tannkjøttet kan ved behandling bli sundt igjen, men man kan aldri få tilbake benet som støtter tennene. Derfor er det viktig å behandle periodontitt så fort som mulig, til å unngå spredningen.  Periodontitt er en langsomt utviklende, kronisk sykdom, som kan bli behandlet, men det er alltid risiko for at sykdommen kommer tilbake.

Mer informasjon kommer snart.

periodontitt

Trenger du time? Vi har kort ventetid

Vi ønsker all et hyggelig besøk hos oss! Vi tar imot nye pasienter, både akutt og vanlige. Husk at vi har flere avdelinger i Oslo. Alle er velkommen! 


Adresse: Holmlia Senter vei 1B, 1255 Oslo

Adresse: Kongens gate 15, 0153 Oslo

Adresse: Helga Vaneks Vei 3G, 1281 Oslo